Om Voxit

Vi är ett team jordnära, innovativa Skellefteåbor som har stor erfarenhet av talteknologi. Vi delar visionen att skapa produkter som gör skillnad för dig. Vår ambition och styrka är att utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften. Detta har vi gjort sedan 1997 när vi blev en av landets pionjärer inom praktiska tillämpningar av talteknologi.

För många människor är talteknologi synonymt med det tangentbordslösa gränssnittet mellan människa och
dator. I många fall är det en riktig beskrivning men ändå bara en del av sanningen. Den senaste tekniska
utvecklingen inom området, har bland annat inneburit en i det närmaste mänsklig röstkvalitet och förståelse
av mänskligt tal. Talteknologi skapar nya möjligheter för samspelet mellan människa och dator.

Med hjälp av taligenkänning, diktering, transkribering och talsyntes skapar vi produkter som effektiviserar ditt arbete. Vår styrka är att utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften.

För våra kunder är även resan dit viktig, därför lägger vi stor vikt vid utbildning och planering för framtiden. Allt för att våra kunder ska få ut det mesta av våra produkter. Våra kunder finns i både Sverige och Norge är b.la. Folktandvården, privata tandkliniker, övrig hälsosektor, Polisen, Skattebrottsenheten, Migrationsverket, advokater och skolor.

Här hittar du kontaktinformation