Om Voxit

Företaget Voxit arbetar med talteknologi för översättning av text till tal och tal till text. Det har vi gjort sedan
1993 när vi blev en av landets pionjärer inom praktiska tillämpningar av talteknologi. Under åren som gått har vi
byggt upp en lång erfarenhet och ett unikt specialistkunnande inom ett område som har förutsättningar för en
mycket expansiv utveckling. Vår ambition och styrka är att utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften.

För många människor är talteknologi synonymt med det tangentbordslösa gränssnittet mellan människa och
dator. I många fall är det en riktig beskrivning men ändå bara en del av sanningen. Den senaste tekniska
utvecklingen inom området, har bland annat inneburit en i det närmaste mänsklig röstkvalitet och förståelse
av mänskligt tal. Talteknologi skapar nya möjligheter för samspelet mellan människa och dator.

Med hjälp av taligenkänning, diktering och talsyntes skapar vi produkter som effektiviserar ditt arbete. Vår styrka är att utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften.

För våra kunder är även resan dit viktig, därför lägger vi stor vikt vid utbildning och planering för framtiden. Allt för att våra kunder ska få ut det mesta av våra produkter. Våra kunder finns i både Sverige och Norge är b.la. Folktandvården, privata tandkliniker, övrig hälsosektor, Polisen, Skattebrottsenheten, Migrationsverket, advokater och skolor.

Vilka är vi?
Vi är ett team jordnära, innovativa Skellefteåbor som har stor erfarenhet av talteknologi. Vi delar visionen att skapa extraordinära produkter som gör skillnad. Vi älskar nya utmaningar och att använda tekniken för att skapa enkla lösningar på avancerade problem, alltid med kunden i fokus. Vi tror på att lyssna på våra kunder är grunden till riktigt bra produkter. Detta har vi gjort sedan 1997 när vi blev en av landets pionjärer inom praktiska tillämpningar av talteknologi.

Här hittar du kontaktinformation