Voxit Talteknologibolaget AB

Voxit Diktering

Tal till text inmatning och datorstyrning i realtid

Voxit Diktering kan enkelt omvandla din röst till skriven text. Med smidiga tal-till-text-funktionen och intuitiva röstkommandon kan du skapa dokument och ta anteckningar med lätthet.

Voxit Diktering kräver en licens.
kontakta oss för offert eller demo

Diktering

dikteringsfönster

Datorstyrning. Styr din dator med inbyggda kommandon och skapa dina egna. Öppna program, klicka med din mus, skicka mejl och mycket mer. Välkommen till en värld av intuitiv och personlig datorinteraktion.

Textredigering & navigering. Med våra inbyggda röstkommandon kan du enkelt navigera genom dina texter, redigera dem och till och med ångra åtgärder. Du snabbt och effektivt göra ändringar i din text utan att någonsin behöva röra tangentbordet eller musen.

Automatiska skiljetecken. Vår applikation kan analysera din ton i tal och ditt sammanhang för att bestämma var lämpliga skiljetecken ska placeras, vilket eliminerar behovet av att manuellt placera ut dem och låter dig fokusera på vad din text ska förmedla.

Växla språk. Med hjälp av en knapptryckning kan du enkelt växla språk du vill diktera på från svenska till engelska eller från engelska till svenska. Om behovet finns kan vi även erbjuda fler språk

Textmallar. Vår applikation låter dig skapa långa eller korta texter som kan återanvändas och skrivas ut när som helst. Du kan skapa utbytbara nyckelord eller meningar i texterna som snabbt och enkelt ersätts med det du anger.

Fackspråk. Vi stödjer utökning av dikteringsordboken för läkare, tandläkare, sjukgymnaster och många fler. Det säkerställer att din diktering inte begränsas av branschspecifik terminologi.


Siffrorna talar för sig själv

Siffror syftar till att illustrera de påstådda fördelarna med automatisk transkribering och dess potentiella inverkan på effektivitet, noggrannhet och ekonomi.

160 wpm

Ord i minuten, mer än med vanligt tangentbord.

20 %

Mer tid för patienter för en genomsnittlig läkare.

400 %

Effektivare anteckningar, jämfört med tangetbord.

Förbättra din arbetsmiljö

Diktering som frigör dina händer till annat

Ergonomiskt, flexibelt och alltid behjälpligt. Förebygger eller löser problem med axlar och fingrar och ger dig dessutom mer tid åt annat.

settings

Dictation settings

Diktera på ditt eget sätt. Dictation är anpassningsbar och låter dig skapa dina egna kommandon och snabbt skapa texter med hjälp av din röst.

Dictation settings
Dictation settings

Diktera på ditt eget sätt. Dictation är anpassningsbar och låter dig skapa dina egna kommandon och snabbt skapa texter med hjälp av din röst.

Dictation settings

Magiska kommandon. Ta steget in i framtiden och använd händerna till att jobba medans du antecknar med rösten

Vanliga frågor (FAQ)

Om du inte hittar svaret på din fråga så tveka inte att kontakta oss

Voxit Diktering

Skaffa Voxit Diktering och frigör kraften i din röst idag!