Voxit Talteknologibolaget AB

Voxit Talteknologi

En vision att göra talteknologi tillgänglig.

Sedan början har vi varit pionjärer inom praktiska tillämpningar av talteknologi. Vi har utvecklat våra egna produkter och tjänster, och har idag en bred kundkrets inom både privat och offentlig sektor.

Vår ambition är att fortsätta utveckla produkter och tillhandahålla tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften. Under 2021 blev vi förvärvade av nya ägare som har gett oss större resurser och möjligheter att utveckla våra produkter och tjänster än någonsin tidigare. Sedan dess har vi arbetat hårt för att förbättra vår teknik och service, och vi är stolta över att kunna erbjuda ännu bättre lösningar till våra kunder. Med våra nya ägare i ryggen ser vi fram emot en spännande framtid där vi fortsätter att vara en ledande aktör inom talteknologi.

Optimerad Röstteknik

Vi använder oss av den senaste tekniska utvecklingen inom området, vilket bland annat innebär en i det närmaste mänsklig förståelse av tal. Genom taligenkänning, diktering och transkribering skapar vi produkter som effektiviserar ditt arbete och skapar nya möjligheter för samspelet mellan människa och dator.

Hur börjar vi? För många är det svårt att ändra befintliga processer. Vi lägger stor vikt på att göra starten lättare genom utbildning och anpassningar.


Tre viktiga ledord som styr vårt arbete

01.

Lyhördhet

Vårt mål är att "Förstå varje röst". Detta tänkesätt gäller inte bara vår teknologi. Vi bryr oss djupt om våra användare och deras unika behov.

02.

Tillgänglighet

Vi vill göra talteknologi tillgänglig för alla. Genom att utveckla produkter och tjänster som anpassar tekniken till både människan och arbetsuppgiften, vill vi skapa en bättre vardag för våra kunder.

03.

Produktivitet

Vi strävar efter att optimera våra arbetsflöden och ge våra medarbetare de verktyg och resurser de behöver för att prestera på topp. Vi tror att en effektiv arbetsmiljö bidrar till både innovation och trivsel.

Dictation sidebar

Betrodd av myndigheter & stora organisationer

ArbetsförmedlingenDiskrimineringsombudsmannenKommunregionerDomstolsverketFolktandvårdenTrafikverketFörsäkringskassanLänsstyrelsernaSocialstyrelsenStatenstjänstepensionsverk
Om du har frågor eller funderingar är du
välkommen att kontakta oss så tar vi det där ifrån.