Alternativ 1

Se till att journalsystemet är det aktiva fönstret genom att klicka i journalsystemet. Vocal ska visa     ”Registrerar” med ett grönt R när man har klickat i journalsystemet. Är Vocals fönster aktivt visas skylten ”Registrerar ej” med ett rött R.

Alternativ 2

Användaren har inte på direktläget, men tror sig ha det. Det resulterar i att användaren inte säger registrera efter att talsyntesen har upprepat. Vocal väntar alltså på att användaren ska säga ”registrera”. Se till att användaren har koll på Direkt-knappen.

Category: Vocal
Tags: problem, svarar inte, Vocal
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Lämna ett svar